top of page
Schrijnwerken Ignace Meert

Schrijnwerken en timmerwerken tot op de millimeter precies

Ignace Meert in Gontrode (Melle), uw expert voor binnen- en buitenschrijnwerk

Vakkundig met hout voor de hele woning: schrijn- en timmerwerken, Gyprocwerken, constructiewerken, zolderafwerking, dakwerken

Denkt u nog lang niet aan de interieurafwerking want wilt u uw woning eerst anders of beter gaan inrichten? Vertrouw op Ignace Meert want deze decoratiespecialist is eveneens uw partner voor allerlei schrijn- en timmerwerk. Ons bedrijf werkt nauw samen met een doorwinterde schrijnwerker. Uw zolder in gebruik nemen als extra slaapkamer of hobbyruimte, een grote kamer opsplitsen in twee aparte ruimtes …, met Gyproc is het allemaal mogelijk. Daarnaast realiseren wij dakconstructiewerken. Zo bouwen wij uw dak uit met dakkapellen en plaatsen we Velux-dakramen. Wij bieden een totaalservice zoals u van een professional mag verwachten. Te beginnen met een plaatsbezoek om de werken gedetailleerd te bespreken en voor een nauwgezette opmeting.

 

Vervolgens gaan we aan de slag voor de piekfijne uitvoering van al uw:

  • schrijn- en timmerwerken

  • Gyproc-werken

  • constructiewerken

  • zolderafwerkingen

  • dakwerken

Plaatsing van laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Laminaat ziet er meer en meer uit als een houten vloer, maar is voordeliger van prijs dan een parketvloer. Een laminaatvloer is gemaakt van mdf, waarop een papieren decor zit en een duurzame antislijtlaag. Het is heel onderhoudsvriendelijk en ideaal voor àlle ruimtes en kamers, zelfs waar veel passage is. Ignace Meert plaatst laminaatvloeren in diverse mooie kleuren en dessins, met brede of smalle planken, in tegelmotief, met of zonder houtnerfstructuur. Wij plaatsen laminaat van Quick-Step en Berry Alloc. Redenen genoeg dus om voluit voor laminaat te kiezen! Interesse? Neem dan contact met ons op om alle opties te bekijken. Wij zijn actief in regio Gent, Melle, Merelbeke, Oosterzele, Wetteren, Sint-Lievens-Houtem en elders in Oost-Vlaanderen.

Schrijnwerken

bottom of page